Nyheder

Ny sauna:

Helt stille har der nu ikke været i bestyrelsen i den forgangne periode. Vi havde det seneste fysiske møde samme aften statsministeren lukkede det hele ned og efterfølgende har vi haft et virtuel møde. Sideløbende med det er vores nye sauna blevet produceret. 

Og hvilket vidunder! 

Vi fik den bragt på havnen torsdag sidst på eftermiddagen og står nu midlertidigt placeret ved siden af vores “gamle” sauna. Det kan anbefales at ta’ forbi og se den. Det har været meget vigtigt for os, at få den bragt på havnen og i vores varetægt - det er den nu og vi glæder os meget til at vise den frem og få den åbnet. Tak til Kim Kromann fra bestyrelsen, som har været tovholder og projektleder. Super indsats!

Der går dog nok lidt tid endnu inden vi får den helt i gang. Havnens personale er for tiden meget travlt optaget af hele det nye spændende projekt - den blå promenade. 

Venteliste:

Ventelisten lukkede vi midlertidigt, da vi rundede 500. Den åbner vi forventelig op for igen, efterhånden som vi begynder at optage nye medlemmer, qua åbningen af den nye sauna.

Generalforsamling og Bestyrelsen:

Som bekendt har vi udskudt den ordinære generalforsamling til senere på året. Vi har dog brugt tiden på, at konstituere os en smule anderledes i bestyrelsen. Torben har overtaget posten som formand efter Kim Sundbøll, som heldigvis forsætter som menigt medlem. Tak til Kim for en forbilledlig indsats som formand og ikke mindst visionen og ideerne om endnu en sauna opstillet på vores dejlige område - en sauna ombygget på skelettet af en container. Bestyrelsen består af (fortsat):
Jens Gundersen, Merete Poller Novak (kasserer), Kim Kromann, Pia  Gjermansen, Kim Sundbøll og Torben Søgaard.

Ha’ et forsat dejligt forår & på gensyn. Vi vender tilbage.

Bestyrelsen

I nedenstående tabel kan du se, hvornår der er flest besøgende i saunaen

 Marselisborg Havnevej 100c, 8000 Aarhus                                                                                                                                    Copyright @ All Rights Reserved